PUH

Vilka dagar det har varit....Men oh så roliga dagar :)
Jag åkte till Stockholm i måndags med Marjo med som sällskap och hälsade på kennel Hillnez.
Där fanns det en 10 månaders tik som de sökte fodervärd till och när besöket var slut så hade jag en liten "Dora" med i bilen.
Fantastikt roligt!!!
Väl hemma så blev det hajlajf :) 2 st hundar som bara äääälskar att busa skulle tampas i vårt hus  så - det har varit och är fortfarande men det blir bättre och bättre för varje dag - vi har verkligen fått varit på allerten och sett till att framför allt Dora lär sig att man inte ska leka inomhus och att det inte är lekdags så fort Witos rör på sig.
Nu efter 3 dagar så går det riktigt bra men vi får fortfarande säga till och så kommer det att vara ett tag till men men.
En sak är säker och det är att hon är förbannat söt :) och Witos tycker att det är roligt men även skitjobbigt med en "lillasyster" för hon har vassa tänder och hänger gärna i hans läppar......och tar hans ben.....
I skrivandets stund sitter jag och verkligen pustar ut efter en dag med hundar (motion och "skiljedomare") storhandling och allt ska in i skåp och frys och sen behövdes verkligen golven dammsugas och torkas annars skulle nog diverse kryp och djur flytta in för det var ingen skillnad från backen ute och inne !!!! Men nu så... allt klart :)
Så nu ska jag leka med min nya kamera som kom med posten idag :))) måste lära mig hur den fungerar så det kan bli nå kort över huvudtaget.
På återseende... Hasta la vista

Spännande

Imorgon ska jag åka till Stockholmia och hälsa på hos en kennel :)
Jag håller tummarna för att jag ska bli "godkänd" och att jag får en liten tjej på 10 månader med mig hem.
Jag har pratat med kenneln och hon tycker att det låter jättebra det jag kan erbjuda och vill att jag kommer ner och klappar hundar och pratar lite skit som hon sa.
Det blir antagligen inte så att hunden följer med hem på en gång utan hon kanske vill fundera lite till och jag får komma ner om ett tag o hämta hunden.
Men jag skulle vilja ha denmed hem på en gång...  = otålig!!! Haha
Vi får väl se..... jag ska som sagt bli godkänd först!

RSS 2.0