Väntans tider

Vad sakta tiden går egentligen när man väntar på något.... varje dag är som 3 st!
5 veckor!!!! fatta vilken lång tid det är.





Hur ska jag få tiden att gå??!!

Håller tummarna

Sitter här o håller alla tummar o tår som det går..... Å ber till högre makter att det ska vägen!! Det bara måste gå!!!


Fy fasen va kallt!!



Brrrr tror jag ska elda lite i kaminen..

Vart tar tiden vägen?

För varje dag som går så försvinner en dag i mitt liv..... dagar jag aldrig mer kan göra något åt..... ska hädan efter göra vad jag kan med varje ny dag...... HA djupt va :) på vardagsspråk skulle det ha stått : För i helvete Kicki inse att för varje dag som går så är du ytterligare en dag närmare pensionen... Jaja men vem bryr som 100 år :)
Håller huvudet högt o skiter iallt som inte känns nå kul, gör bara sånt som jag har egen vinning i, alltså sånt jag mår bra av :) som mina närmaste har vinning av = mår jag bra så mår dom bra... återigen skulle det ha kunnat stå : om jag känner mig nöjd så slipper min familj dras med en exorsistendemon :)
Imorse plockade jag upp en snygging på väg hem från jobbet, en tigrerad men inte särskilt hårig fyrbent vid namn Björn. Det blev ett kärt återseende mellan Witos o honom :) det är så nice att se hur bra dom trivs med varann o framför allt hur Witos uppskattar att ha en fyrbent flock-kompis omkring sig :)
Adam o jag ska till Falun i morn :) det står minsann halkbana på schemat, ska bli roligt att titta på dom små liven som sladdar omkring, skulle faktiskt gärna prova på själv. Eftersom jag nu är så gammal jag är så behövdes det ingen sladdträning för att få ta körkort men det skulle vara en häftig erfarenhet, nog för att jag har sladdat tillräckligt under dessa år med körkortet i plånboken :)
GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP ojdå.. dags att sova tror jag
Natti natti vart ni än är

Sjukt skön helg

Den här helgen har varit rena medicinen för själen :), först hundar, hundar o åter hundar i lördags o sen skogen med Marjo o barnen o hundarna på söndagen. Plockade en sjujäkla massa svamp o sen grillade vi korv o bara var :) några timmar som får en att må så bra.
Sen väl hemma så återstod RENSNINGEN av svampen... en satans massa timmar..... men det är sååå gott :)
I morse skjutsade jag Adam till Sandviken till 8 sen hem till byn o plackad upp mamma o hennes hund sen drog vi till... ja just det SKOGEN tarattadi  MERA SVAMP :)
Nu ligger jag i sängen o Witos utslagen på sin plats o snarkar högt haha det tar på krafterna med mycket spring o frisk luft.
Har 2 jobbnätter fram för mig nu o i morgon fyller älskade sonen 18 år <3, det är så sanslöst vad åren har gott fort!
Minns i detalj hur det var när han kom till världen, mitt lilla pyre <3 o nu som sagt är han en mogen ung man, som ska ta körkort, börja ränna på krogen, går sista året på gymnasiet o så småningom lämnar hemmet :(
Men herregud ... hur har det gått till egentligen?? Jag har ju inte blivit nå äldre!!??

Lööördag

Det är ganska knasigt egentligen vad ett intresse kan få en till. Lördag, jag är ledig men ställer klockan på 06:30!
Å det enbart för att följa med Marjo till brukshundsklubben i Gävle o titta när hennes lilla tik ska göra sitt MH.
Jag hade inte ens min egen hund med!! Det är HUNDLIV :) :)
Jag blev otroligt imponerad över Aska o hennes kullsyskon, väldigt fina exteriört, otroligt trevliga 1 - åringar o cool var dom :) Pappan var där o det var också en charmig o snygg "sak" :)
Efter 7 timmars trampande fram o tillbaka i skogen är man bra mör i både kropp o själv men med en otroligt skön känsla i hela kroppen, tittat på hund, klappat hund, pratat hund ja mer eller mindre andats hund hela dagen :) kommer jag att sova gott i natt.
I morgon går opeln mot skogarna i Hoo o svampskogen JAJAJA hoppas det finns lika mycket att bara hämta hem som sist jag var där *håller tummar o tår*, Marjo, barnen o hundarna blir med så matsäcken packas o solsken beställt :)
Å nu är det bara att blunda o invänta John Blund, är lite snabbare än honom till sängen i kväll haha


Trevlig fredagkväll

Drog på bio på kvällningen med coola Viktor :) Vi tittade på "Dumma Mig" jättemysig film i 3D sen käkade vi på Sibylla.. mums.. :)
Nu har jag slagit rot i soffan o ska "plugga" lite hund :) sen blir det tidig kväller, upp med tuppen i morgon o titta på massa hundar o suga åt mig lite kunskap, blir en riktigt nice dag :)


Jag ska bli en plugghäst

Med mailen idag så kom äntligen materialet på kurse :) Grundläggande Hundägarutbildning brev1, har 3 st till att se fram mot :)
Allt som allt 120 studietimmar men det ska bli så jäkla intressant, gäller att få ordning på cellerna en trappa upp bara. Det var ju inte igår jag gick i skolan precis, en massa frågor som ska besvaras o sen ska det analyseras....
det är där det kan bli en massa tänkande för att få ihop det bra. Ska storma iväg till bibblan när jag vaknar i morgon, det är en del böcker som behövs så jag hoppas att dom finns att låna :)






RSS 2.0