Tråkigt

Ibland blir det inte så bra som tänkt sig :( varför ska det vara så svårt att kommunicera!?
Det är med tungt hjärta jag försöker sova i natt :(
Jag älskar men ibland räcker inte det :(

Upp o hoppa

Men inte riktigt än. Har precis vaknat o ligger o tittar ut på solbelysta björktoppar som kränger i blåsten, ser ut att vara lite svalare idag.
Adam drar till Öland idag o jag kommer att vara orolig tills jag vet att dom har kommit fram. Trafiken är läskig!
Annars så ska jag va småbarnsförälder 1 dygn :) skitkul, Ella o Viktor kommer nån gång under dagen o ska sova kvar :) Jag kommer antagligen vara helt slut i morn för man är ju inte van :) men vad gör väl det :) älskar dom små liven <3

Nä nu blir det kaffe så over and out

JAHA

Vissa saker kan lösa sig ibland. Bekymmer som "plågat" en är snart ett minne blott :) sen spelar det ingen roll att jag förlorat på proceduren faktiskt. Slipper hädanefter se nått som jag inte vill se MOHAHAHAHA


That`s life :)





Sitter på altanen o myser med en tallrik full med jordgubbar o grädde :) MUMS! Surfar runt lite o har det alldeles utmärkt bra :)
I måndags för en vecka sen började jag äta  LCHF - kost men tänkte att det blir väl drygt det som allt annat jag provat. Det ska göras en massa specialmat o donas o grejjas o då funkar det inte för mig... hm... kan det bero på min dåliga karaktär o lathet kanske....
Hur som helst så äter jag när jag är hungrig, äter tills jag är mätt o inga konstigheter o det är en jäkla massa grädde, creme frech, majonnäs osv, alltså en massa godsaker :)
I går vägde jag mig för att se hur jag låg till o jag har gått ner 5 kg!! på en vecka utan att ens röra mig speciellt mycket (har ju varit för varmt). Jag läser ju om hur det funkar men får inte ihop det!? Känns hela tiden som om dolda kameran lurar nånstans....
Men det är ju hur bra som helst :) :) Så mycket gott att äta så det kan ju inte bli bättre eller ... :) Fortsätter en vecka till o tror på bra resultat haha.


UNDERBAR!!

Kan man beskriva den svenska sommaren på nått annat vis än UNDERBAR för tillfället.
Visst jag suckar o stånkar o svettas i massor men jag gör det med ett leende på läpparna :) för åh vad detta väder har varit efterlängtat. Välbehövligt efter den riktiga vintern vi hade.
Det enda som är jobbigt med denna värme är att Witos mår inte så bra, han är väldigt värmepåverkad så det är inte förräns frammåt natten som det går att ha honom utomhus, bara att gå ut o pinka är skitjobbigt. Svalkar jag av honom med vatten så får han ett rus o springer runt som en dåre o flåsar så jag tror ibland att hjärta ska stanna på honom. Nä han blir vattnad o får snällt gå in i det något svalare huset stackarn :(

Vi har huset fullt nu för tiden :) Carro har flyttat hem. Haha över sommaren bara, Tommy jobbar så mycket o hon läser sommarkurser på distans så då ville hon vara hos sin mamma :) Tommy dyker upp när han är ledig o det är också alltid lika kul, som dom 2 sista dagarna tex då han har varit här själv med oss för Carro hon tog tåget till Göteborg minsann :) hon kommer tillbaka på fredag men då är vi en i familjen kort iaf för då har nästa dragit.
Adam ska till Öland med några kompisar :) han åker på torsdagen o blir borta några dagar.
Fan det är bara att inse att jag med både tur o skicklighet har blivit en av dom som räknas som medelsålder... hm... det känns fasen inte så iaf, men egentligen så vet jag inte hur det ska kännas o det är väl lika bra det :)
Jag är så lycklig o stolt över mina 2 barn!

Nått annat som är så jäkla roligt är att Jonas o Linda (äldsta brorsans barn) har varit hos oss några gånger nu o det kommer att bli fler :) o brorsan Kent då som bott i  London i nästan 10 år är på väg hem till Sverige. Det kommer att bli kanon så han o Linda o Jonas kan träffas ofta o när o hur dom vill utan en massa planerande o resor.

Nej nu är det kväller så over and out 


Järnspikar också....

Fick precis reda på att nästa film inte kommer förräns den 18/11 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0