Måste ses



Hittade den här på en blogg o den är för skön ...

40 årskris eller!?

Jag hade ingen 30 årskris (tror jag) som alla pratade om men nu känns det som om jag snart har ena benet på kanten till det omtalade eviga slutet.
Jag hittar gråa hår (rättare sagt är det Henrik som hittar dom på mig) jag har fått grova strån på hakan !!! panik!!! kinderna har ändrat form (läs slappare) OOOOOONEEEEEJ vem har tryckt på snabbspol framåt??????



Trendigt

Jag är så jäkla tredig.. :)
Det står att läsa i den eminenta tidningen Hänt Extra i en intervju med Dominika Peczynski att det är citat: Fan, det är så jävla trendigt att skaffa yngre killar.
Ha känns helt okey att vara jävligt trendig!

Skadeglädje

är den enda sanna glädjen sägs det och jag kan bara hålla med !!
Det kom ett äkta JAAAAA ur min min mun när Blondinbella blev utröstad i Let`s Dance ikväll :)
En mer konstgjord människa får man nog leta efter.
MOOHAA

??

Är det bara min (snuskiga) fantasi som får en att tänka på tysk porrskådis av det  namnet Gunhter Stock ?!

Verkligt eller?!

Phu  uppvärmning sen jogga i 1 timme .... hur svettig som helst!
50 armhävningar och hjärtat är på väg ut ur kroppen...... helvete va drygt.....
Faktiskt så var jag tvungen att duscha när jag vaknade, himla jobbig dröm!

Dyngtrött

Var lite nervös när jag klev in till ortopeden idag men vilken lättnad när han säger att det inte är något som behöver opereras :)
Jag har haft problem med höger axel sen - 02 med kronisk inflammation i slemsäcken och supraspinatussenan som den så fint heter, men de sista 2 åren har jag iaf varit befriad från värk. Under dessa år med problem har gjort att jag inte har samma rörelseförmåga som tidigare för musklerna i skuldran och i axeln har stelnat och nu när jag ramlade så töjde jag tydligen ut alla mjukdelar och fick en rejäl blödning och efterräkningen nu är inflammation IGEN i den förbannade supraspinatussenan. Ortopeden vill inte spruta med kortison för det gör att senan blir otroligt svag och kan smälla av och då blir min rörelseförmåga väldigt liten, som det är nu får jag inte ut armen mer än ca 45 grader från kroppen.... Det ska bero tills längre fram i vår och då ska jag höra av mig om det inte blivit nån skillnad.
Jaja det var iaf inget trasigt VA BRA.
Till nått roligare .. jag har målat i hallen o snart är det färdigt och Henrik har tapetserat klart :) :)
Kort kommer imorgon för det är lite mörkt  att knäppa kort nu.
Sitter i soffan nu och kämpar nästan med att hålla ögonen öppna så det är lika bra att kapitulera och krypa i säng innan JB börjar skrika igen.
Sov gott where ever you are

Ska snart sova

John Blund skriker som en vettvilling från sovrummet men jag måste dra en repa på nätet innan jag borstar tänderna.
Vi har fått en del gjort idag, jag har grundat en massa lister och panelen i hallen och Henrik har tapetserat nästan hela klart. Det blir så jäkla bra :)
Ska till ortopeden imorgon och få svar på röntgen ang. axeln... får väl se vad han ha att säga.
Annars har jag försökt få ur Carro så mycket info som möjligt om hur Facebook funkar.. jag är blond egentligen och riktigt jäkla oteknisk men det löser sig väl så småningom haha.



Full fart med rusten

grundning av lister

Va snällt!!

Carro sitter och knåpar på en ny blogg åt mig :) men jag får inte se.... snällt. Hoppas åtminstone att jag får godkänna den innan hon lägger upp den.
Hon frågade nyss vad jag ville att det skulle stå i "headern"!? Skitsvårt ju. Alla har så fräscha bloggar med fyndiga ordspråk osv, men jag tänkte att det skulle vara nått som stämmer in på mig.
Efter lite tänk på vad och vem jag är så föreslog jag : Snart medelålders men fortfarande tjugofem. Det stämmer verkligen in på mig på både gott och ont antar jag.
Jag : Räknas man som medelålders vid 40 år?
Carro: JA det är hälften av 80!
Jag: Så du menar att jag bara ska bli 80 då?
Carro: HAHA Jag skulle tro det va....

Ska snart få mat...

Carro och Tommy är på besök vilket alltid är himla roligt.
Sa jag förresten att Tommy är kock?!

ITCHY DAZE


BRRRRR

Jag kan inte sova för jag fryser så väldigt.
Jag har fyllt 1 stor petflaska med hett vatten och stoppat under täcket och snart snart blir det varmt och skönt :)
Försökte värma mig under Henriks täcke mot hans kropp men det resulterade i lite knorr och håren på hans ben reste sig. Det var bara att krypa tillbaka och ta hjälp av flaskan haha skulle kanske dragit nån wiskey istället.
Nåväl snart är det varmt o gosigt.
För den som inte har hört  ännu tycker jag ska göra det nu!!
 http://www.nightlife.se/itchydaze.
Dom är skitbra!

Jaja vad säger man!?


Sändagkväll o allt är lugnt

Tänk vad veckorna går fort. Det betyder att medelåldern kryper närmare och närmare....
Helgen har varit lugn och skön, vi har vänt på dygnen och tittat på film till långt in på morgontimmarna och det har medföljt att vi sover fram till lunch ungefär....
Det blir tufft imorgon när klockan ringer. Jag ska hämta Sandras schäfer som ska tillbringa dagen med oss, Witos kommer att vara överlycklig :)
På korten ser ni det exelenta sällskapet jag hade på båda sidorna i kväll.
Båda två sover som små spädbarn.



I fall nån undrar


så är det så här jag ser ut

Ståpäls

Detta mina vänner är en rakhyvel.
Lustig form och det är definitivt en sån jag skulle få vidriga ärr efter på hela benen.
Men om den fanns i min närhet just nu skulle jag slänga mig över den!
Jag har glömt att köpa rakhyvlar och nu är mina ben så stubbiga att jag sticker mig själv när jag ligger i sängen..


Nytt år

Ut med det gamla och in med nytt. Precis som till varje nyår så bestämmer jag mig för en massa grejer men hur mycket av det blir utfört.... Knappt någonting.. men precis som inför  varje nytt år så tänker jag tillbaka på sånt jag skulle ha gjort och tänker att det spelar inte sån stor roll ändå. Kontentan av det är väl att det blir som det blir så länge som det är som det är :)
Spelar ju ingen roll så länge vi får må bra och vara lyckliga hela familjen och alla vänner runt om kring.
Nä nu ska jag "leka" lite innan det är dags att sova (ska jobba imorgon), Carro har lagt in photoshop åt mig hihi

Hon kan tolka skånska


Satan va

kallt det är! Har gått o frysit på jobbet hela dagen, har försökt hängt över stekhällen för att få lite värme :).
Nyss hemkommen så flödar värmen mot mig när jag kliver in genom ytterdörren... Henrik har eldat hela eftermiddagen så nu sitter jag bredvid kaminen med ett glas vitt och njuter. Är ledig till nyårsdagen men börjar inte förrens kl 15 så det ska allt firas nyår också.

Lugnt o skönt

Så har det varit jul i år igen.
Vi var ju till Kratte Masugn dagen före julafton, rolig 5-kamp, otroligt god mat (stekt röding med vitvinssås o kokt potatis) och avslutning med julklappsbingo.
Men jag måste berätta om aktiviteten mellan maten och julklapparna.
Vi bytte om till badkläder och kom ut till solstolar som stod på sand, en lagomt stor pool och i taket satt lampor som fungerade som solen, de lyste mer och mer och blev varmare och varmare och efter en viss tid så gick "solen" ned och det blev lite svalare och stjärnor kom fram istället på en bioduk som var spänd efter väggen. Och då blev det karaoke YEEH skitkul! Hela tiden var baren öppen också med goda drinkar.
Vi badade även tunna ute i kylan och provade på att rulla nedför slänten iförd baddräkt... inte att rekommendera eftersom det var skare.... Jaja nu är det gjort iaf.
Det var en väldigt trevlig kväll.
Resten av julen har varit så mysig med Adam, Carro, Tommy, mamma o hennes man o hans son, julmat (som man nu är rätt trött på) klappar och mycket choklad :)
Vi fick en micro av Carro, Tommy och Adam och det var verkligen en kanonmicro!
Tack mina älskade ungar!!!
Idag sov vi länge och fortsatt dagen med att slappa, bandy på tv:n men ikväll ska Henrik o jag på bio och se Yes Man, nya med Jim Carrey, jag älskar den skådisen.

JUL


Jobbigt

Städat, pyntat, julklappar inslagna ja iaf de som är inhandlade. Phu några ska jagas ifatt imorgon! Henrik och jag drar till affärerna i morgonfm tillsammans med alla andra som ska göra sista inköpen. Jag vet på ett ungefär vad jag ska ha så det går förhoppningsvis fort för sen ska vi iväg och bli uppassad en hel kväll  yeeehhh
Det värsta blir besöket på systemet i morgon antar jag, känner på mig att om det är mycket folk någonstans så är det väl där.

Måste berätta om ett systembesök för några år sen. Det var skitkallt ute så med långkallingar, tjocka byxor, dubbla tröjor, dunjacka, mössa neddragen över öronen och lovvikavantar på tog jag en promenad till systemet. Där var de folk kan jag lova!!
Gick in, tog en kölapp och konstaterade att det var ca 50 personer före mig!!! daaa trodde inte mina ögon.... jaja inget annat att göra än att vänta. Var tvungen att stå inne i trängseln för om jag hade gått ut så hade jag aldrig kommit in igen så packat var det där inne. Efter ca en halvtimme var jag överhettad, jackan hade jag öppnat, mössan hade jag hunnit knidit upp och ner i pannan x antal gånger och det började kännas jobbigt. Varmt, varmare än i helvete kändes det som.
Jag började känna mig konstig och var tvungen att luta mig mot en glasmonter, det flimrade framför ögonen, det var svårt att andas och svetten trängde ut i varje por på kroppen och benen vek sig under mig.
Det första jag kommer ihåg efter det är en äldre man som klappar mig på kinden och frågar hur jag mår samtidigt som någon annan kommer med vatten.
Jag hade svimmat på systembolaget !!!!! Fan va pinsamt.
Sen dess går jag inte in i en affär med långkallingar och mössa  där väntetiden är längre än max 10 minuter.
Fan va pinsamt!

Vill inte leva längre!

Några kilometer från vårt hem finns ett rådjur som har bestämt sig för att han/hon inte vill vara kvar i jordelivet.
Vi kan kalla honom/henne för Bambi som alla andra söta rådjur.
Bambi har förutom att inte vilja leva också bestämt sig för hur det ska gå till, närmare bestämt ska det vara den röda caddyn och helst Henrik vid ratten.
Visst vimlar det av dessa brunögda djur runtom och dom rör sig oftast i flock men Bambi är alldeles ensam och det är bara Henrik som ser den. Vi åker samma väg till och från jobbet( jag i volvon o Henrik i caddyn) i princip varje dag men det är ändå bara Henrik som råkar ut för Bambi.
Kommer det inte det i full fart ut på vägen så står det där och liksom väntar, som här om kvällen när det var extrem dimma, plötsligt några meter framför bilen står Bambi och tittar på när caddyn glider närmare och med bara några hundradelars sekunder tillgodo ångrade sig och sprang därifrån.
Vi har skojat om detta med att det ska vara caddyn som släcker livets låga och nu vet vi bestämt att det är så för i tisdags när Carro och jag åkte i caddyn vem hoppar inte ut på vägen framför bilen om inte ensamma Bambi!
Den måste ha stått och bara väntat på den röda för vi hade andra bilar en bit före oss.
Stackars sate.... jag hoppas att Bambi kommer på andra tankar.

!!!!!

FY FAN VA LIVET SUGER!!!!!!!!!!!!!!

l

<img src="file:///C:/DOCUME%7E1/Henrik/LOKALA%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg" alt=""><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/Henrik/LOKALA%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg" alt="">

????

Ibland har dygnet lite för några timmar. Inte för att jag skulle göra något speciellt men ändå.
Jag var tvungen att hämta en släpvagn direkt när jag kom hem från jobbet och sen hem och stoppa grejjer i vagnen, sen äta, pussa hejdå på Henrik som jobbar natt och sen vart det kväller.
Hann liksom inte varva ner  när jag kom hem och nu är det dags att sova så det är ju ny dag om inte så många timmar. Detta innebär ju att det går skitfort att bli gammal!
Jag fyller  40 nästa år... vilket också är snart.... va fan tar tiden vägen!? Jag var alldeles nyss 25 år men i en grisblink så har det gått 15 år, jag är snart medelålders!!!!
Vad hände???

Man måste bara le


Haha

<strong>Det ringer på ytterdörren och en äldre dam kommer och öppnar. utanför står en välklädd ynge man. - Goddag damen, jag kommer från svenska hem och delar ut recept på salt sill i lake. - Han får prata högre unge man jag hör nämligen en smula dåligt.
Den unge mannen med höjd röst; JAG SÄGER ATT JAG KOMMER FRÅN SVENSKA HEM OCH DELAR UT RECEPT PÅ SALT SILL I LAKE!!
Då vänder sig damen inåt hallen och kvittrar; - Hilda, Hilda du måste skynda dig det står en trevlig ung man här som heter Sven och vill visa sin stake!!</strong>

Lång natt

Skit också!!! Tänkte ta en 5 minuters vila på em för jag hade svårt att hålla ögonen öppna, men jag sov i 3!!! timmar. Hur i h#%*vete ska jag kunna somna i kväll!? Jaja det är inget att göra något åt, jag får väl sitta i sängen och spela på läpparna i natt. Och ja jag menar läpparna som sitter på ansiktet.
Häromdagen på jobbet så var det med ett litet barn med uttalssvårigheter och då kom jag att tänka på mitt underbara gudbarn. Pratade med henne på telefonen för några dagar sedan och efter en otäck förkylning med kräkningar och extrem hög feber så mådde hon mycket bättre. Hon är 2 år och har som alla andra barn just uttalssvårigheter (om man kan kalla det för det ).

Jag: Hej gumman, är det bra med dig?
Svar: Nää jag är kuk. (sjuk)
Dessa underbara oförstörda små människor.

Idolvinnaren Kevin är just en sån oförstörd, naiv naturbegåvning som det skulle kunna komma grodor ur munnen på och man skulle le på samma sätt som man gör när man hör ett barn.
Annars så är Kevin den rättmätiga vinnaren av idol tycker jag iaf.
Hans charm och just den totalt naturliga oförstörda personlighet gör att man skulle vilja stoppa honom i fickan och rädda honom från världen.

Om jag ändå hade...



Är så sjukt godissugen!!!      

sova sova säng säng

Nu har jag läst bloggar så ögonen är alldeles röda och kantiga, det jag egentligen borde göra för länge sen är att SOOVA!! Men hur lätt är det när man inte är trött eller rättare sagt övertrött.
Klockan ringer 07:30 imorgon, det är dags att kliva över tröskeln på jobbet 09:30 och när jag kan kliva ut från jobbet igen så är klockan minst 21:00. Många timmar blir det PUH. Det är tur att det är roligt att jobba annars vet jag inte...
Aahhh måste försöka sova!
Om jag slår huvudet i säng-gaveln hjälper det!?

Liten stuga

Ser mysigt ut eller hur.
Det är en gammal tvättstuga som står på vår tomt.

SNÖÖ

Det är så härligt ute :). Det snöar sådan snöflingor som man vill att det ska komma på julafton. Stora härliga som liksom dalar ner, många men ändå lite mellanrum mellan flingorna. Så mysigt!
Det är fullt upp på jobbet med jultallrikar som ska ätas både på plats och på annan plats (catering) och julbord, det är kul men man blir trött i huvudet av allt tänk. Det får ju liksom inte fattas något, i och för sig är det ingen som vet vad vi har eller inte har, men jag vet och naturligtvis kommer man ju på i efterhand att något är glömt och då får jag ångest och skäms... Bäst att se till att allt blir med! Man kan ju skylla på kocken för det är ju ändå hennes uppgift haha.
Annars börjar jag få lite smått panik vad det gäller julklappar!! Jag har som vanligt knappt börjat, vet inte vad jag ska köpa och får lön dagen FÖRE julafton. Jag är så less på mig själv!
Det blir väl jag och alla andra likadana som ska trängas och förvirrat rusa omkring som haschpåverkade ADHD-hamstrar   i affärerna dan före doppardan,  för sen klockan 16 nämnda dag ska vi träffa Henriks pappa,  hans fru, småbröderna och alla andra  brorsorna med respektive i Kratte Masugn där vi ska tillbringa kvällen med spa, god mat och lite roliga aktiviteter. Jag hoppas på badtunna ute i snön med en kall öl :).
Vi övernattar och sen efter frukost så är det hemgång och mer julfirande.
Jag längtar efter julen....

Skituppkoppling

Teknikens under...
Adam åkte ju till Stockholm i torsdags och som vanligt när han åker bort så slutar internet att fungera!! Jag är inte bra på att ordna internetuppkopplingar så vi har varit utan det hela helgen suck.
Man märker hur internetberoende man är fast man inte tror det! Henrik och jag har turats om att sätta på datorn med en förväntan att det hade löst sig av sig själv, men icke....
Jaja nu fungerar det iaf :)
Jag har jobbat hela helgen så det har inte blivit något annat gjort, men idag har jag lyckats måla nästan hela hallen. Det måste målas en gång till för det lyser tyvärr igenom på vissa ställen men det är bara att kämpa på med penseln.

Jag har funderat medans jag målat idag och jag tycker att det är rätt skrämmande att tex. Blondinbella och Kissie har blivit så "stora"! Vad är det för jäkla ideal?? Ska våra tonåringar växa upp och lära sig att man ska vara ytlig och "på ren svenska" så jäkla fjollig!
Läser man deras bloggar så handlar det bara om smink, hur man tvättar håret, olika hudbehandlingar om vartannat, kläder som kostar hur mycket som helst osv... Det mest skrämmande av allt är allt prat om vikt, det är inte konstigt att det finns så många anorektiska unga flickor. Sen att tex Blondinbella som bara är 18 år men redan börjat spruta in skit i sina läppar, det kan ju inte bero på annat än taskigt självförtroende och ett sju jäkla behov av att synas.
Deras föräldrar måste känna sig lite misslyckade när dom inte "lärt" sina barn att det är inte utsidan som räknas.
Själv är jag stolt mamma till 2 tonåringar som bryr sig om sig själv på ett sundt sätt, de är omtänksamma och framför allt är dom sig själva och vågar stå för det.

Orolig morsa

Usch för att känna sig orolig!
Adam åkte till Stockholm i kväll för att hälsa på en kompis och handla julklappar.
Han kan ta hand om sig själv och är ansvarsfull men det händer så mycket runt om i Sverige nu för tiden. Folk försvinner, råkar illa ut mitt bland annat folk ja det är inte konstigt att man är orolig!
Jag har iallafall pratat med honom och han kom fram hel och ren :) och kommer säkert ha en rolig helg utan oroliga mamman!

Skrutthund

Ibland tror jag att hunden gör saker i ren protest. Fast det finns dom som säger att djuren inte fungerar på det sättet.
Henrik var i "snickarboa" och jag åkte till ortopeden så Witos var hemma ca 2 timmar själv, på den tiden hade han öppnat en dörr, käkat upp!! 6 st talgbollar som fåglarna skulle ha.... dessutom hade han lyckats trampa fast smul från bollarna i den nymålade tröskeln som inte var riktigt torr!
Kan lova att Henrik var allt annat än glad.
Just nu väntar jag bara på att få göra ytterligare en kvällsprommis för det mullrar oroväckande i magen på hunden, fattas väl bara annat efter så mycket fågelmat.

Jäklars vad ont det gjorde att besöka ortopeden idag! Jag har ju inte så jätteont men när han böjde, klämde och kände så kom smärtan tillbaka, nu efter alvedon och tradolan så känns det knappt alls. Tack o lov för värktabletter ibland.
Dom ska spruta in kontrastvätska i ledkapseln och röntga i en stund för att se om det sipprar ut vätska ? förstod inte riktigt men det blir nog riktigt. Det blir någon gång under december och sen efter det ska jag tillbaka till ortopeden, han misstänker att det är något som är trasigt inuti eftersom jag har så begränsad rörelseförmåga. Men jag hoppas in i det sista att det kommer att läka ut av sig själv!!
Den som lever får se :)

Lurendrejeri

Jag skrev för några dagar sen att jag hade ett missat samtal på mobilen, nu står det om det i aftonbladet.

Kostsamt

En annat fall av lurendrejeri är de falska utlandssamtalen.

– Man blir uppringd av någon som lägger på, syftet är att man ska bli nyfiken och ringa tillbaka. Men det ska man inte göra, säger Mattias Grafström.

Samtalet, som går till både mobila och fasta telefoner, kommer från ett satellitnummer som börjar med 0088, 088 eller bara 88.

– De kostar runt 70 kronor per minut. I bland kan de låta personerna som ringer tillbaka vänta i en kö så att samtalet räcker lite längre.

Betalningsskyldig

Problemen med telefonbedrägerierna är att du som privatperson inte kan göra någonting åt det när du väl blivit lurad.

– Man är betalningsskyldig och kommer inte undan. För att skydda andra kan man vända sig till sitt telefonföretag och be dem spärra numret så att ingen annan drabbas.

För att inte bli lurad finns det egentligen bara två saker att göra. Det första är att inte ringa tillbaka till okända utlandsnummer. Det andra är att aldrig lämna ut dina kontouppgifter.

– Du har inte vunnit någonting om du inte har deltagit i en tävling, säger Mattias Grafström.


Uppe med tuppen

Blev väckt 04:45 i morse!!! Henrik skulle med bussen från Storvik kl 05:00  så jag var tvungen att skjutsa honom, min bil fick några 2:or på besiktningen som måste åtgärdas den här veckan så vi får dela på caddyn. Slängde mig i sängen igen när jag kom hem men tro inte för en sekund att jag kunde somna om!!! Jag har nog snurrat fler varv i sängen på morgonen än en fläkt en varm sommardag. Fan va less jag var... och ju mer irriterad jag blev ju svårare blev det tydligen att somna. Gav upp halv 9 och tog en promenad med hunden i SPÖREGN! som sen övergick i ett rejält snöoväder.
Jag har gått med ett litet leende på läpparna på jobbet och tittat ut genom fönstret och konstaterat att det blev bara vitare och vitare på backen, ringde till och med hem för att vara säker på att det snöade lika mycket där. Men hur länge häll den glädjen i sig!? Nu har det vräkt ner regn igen så det är väl lika snöfattigt igen när jag vaknar i morgon. TRÅKIGT!!

Imorgon är både Henrik och jag ledig så vi ska åka och köpa färg och beställa tapeter till hallen :) , snart så kanske den är klar.
Just ja igår när jag letat fram ljusstakarna och med barnslig förtjusning plockat fram min älskade tomtestubbe konstaterade jag att vi inte har några eluttag!!!!
Elen är inte dragen!!! Fick ett litet lätt hjärnsläpp och fick väl ur mig nån urtöntig kommentar i värsta fjortismanér, lät väl ungefär så här : NÄÄ... ÅÅHH... för i helvete nu är hela julen förstörd..
Nu menade jag naturligtvis inte det. Men jag fullkomligt älskar julstämning och TOMTAR :)

Så skönt

Vilken skön morgon det har varit. Att få vakna upp utan att klockan ringer, få öppna ögonen i lugn, sitta kvar i sängen med en kopp kaffe (som jag själv klev upp och bryggde i o för sig ) titta runt i datorn   en sväng innan hunden ska ut.
Nu har hunden varit ute och jag hamnar  vid datorn trots att jag har en del att göra idag. Till att börja med ska jag leta fram adventstakarna , ja jag vet att jag är sen men har ju jobbat hela helgen och med första julbordet igår så har det varit en del jobb!! PUUH!! Jag tror jag vet vart jag ska börja kolla efter kartongerna.... Sen ska jag MÅLA!! fan så kul :) Henrik har slipat panelen i helgen så  nu ska jag grunda den. Han har även gjort klart ramarna till innanfönstren och fått dom glasade så dom ska också målas... Jag ääälskar att måla.
Knäpper ett kort på hallen sen så ska ni få se hur fin den kommer att få, Henrik har gjort panelen själv också. Han är såå duktig!!
Okey n har jag skrytit om min sambo men han är värd varendaste ord och många mer därtill.
LOVE HIM SOO MUCH!!

Vem är jag

Svaret är: 118 100 tror att Christina Morell är en kille som gillar grekisk mat och vattenskoter. På sin fritid ser han gärna på film, och popcorn är ett måste.
Jaha här har man gått i 39 år och trott att man är tjej....
Jag gillar i o för sig grekisk mat men inte vattenskotar, tittar inte heller på så mycket film och äter väldigt lite popcorn!!

Idag hade jag ett missat samtal på mobilen, numret är +88213213608 landsnumret är Bangladesh,känner ingen där så jag misstänker att det är ett av alla bluffsamtal. Det var tur att jag hade mobilen i skåpet på jobbet annars hade jag väl svarat av bara farten och det kan ju ha blivit väldigt dyrt i så fall.

Glömde..


Jag hann ju inte färga håret igår men nu är det gjort :)
Jag är nöjd och faktiskt så lyckade jag få färgen jämnt fördelat på hela det förvirrade huvudet.


Shopping

Tillbringade en hel timme på Willys, men det kände som en hel eftermiddag!
Som tur var hade jag Adam med som trevligt sällskap och kundvagnschaufför, vi lyckades fylla vagnen trots att jag hade glömt           komihåg-lappen hemma.
Ytterligare ett "huvud under armen" syndrom, jag kommer ihåg att skriva ner det ska handlas men glömmer lappen hemma...
Jag brukar storhandla 1 gång i månaden och det märks mer och mer att maten blir dyrare igen, men man får väl vara tacksam att man fortfarande kan handla mat!
Hörde lite löst idag att jag kanske inte har något jobb efter nyår.... Jag hoppas för guds skull att det inte stämmer!!
Det är ju inte det lättaste att få ett annat jobb som det sägs upp folk överallt. Men än så länge vet jag inget som sagt, men jag ska absolut börja kika runt!


Baka Baka liten kaka



Så himla gott matbröd som man bara snor ihop degen, ner i formen och in i ugnen. Ingen jäsning, alltså lätt som en plätt.

OOPS


Så det kan bli.....

Den blå tröjan är storlek L.
Den grå, mycket mindre tröjan är storlek .... ja just det .... storlek L!!
Rättare sagt var det en L innan jag fick in den i tvättmaskinen.
OPS!!

Snipp Snapp Snut så var denna dag snart slut

Ibland så önskar jag att det var fler timmar på dygnet.
Idag  tex är en sån dag. Kom hem senare än vanligt från jobbet, gjorde middag och åt den i sällskap av familjen och goa svägerskan Malin. Se kvällspromenad med hunden i bitande kyla - -7 grader - kändes som näsborrarna skulle frysa ihop om ni förstår vad jag menar. Nu återstår bara läggdags, Henrik och Adam sover redan men det känns som om jag vill göra något mer. Vet inte vad men något.
Imorgon ska jag i färga håret! Intressant tänker ni nu, men jag har funderat sen hallowen och nu har jag äntligen bestämt mig!!
Det ska bli så mörkbrunt att det nästan är svart iiihhh tänk om jag ångrar mig och måste göra en Britney Spears :)...  skulle nog inte klä i rakat.
Nä nu ska jag nog göra någonting iallafall.
Sov gott where ever you are

Vänt på dygnen

Min axel är mycket bättre tack o lov!!
Men jag har varit sjukskriven några dagar nu och har tyvärr varit uppe för länge på kvällarna och sovit för länge på morgonen. De första 2 nätterna efter jag hade ramlat kunde jag knappt sova för det gjorde så ont, men jag fick ju starka värktabletter sen så då kunde jag sova..
Jaja lätt hänt, det är bara att bita i det sura äpplet i morgonbitti när klockan ringer för hunden ska ha en rejäl runda innan jag åker så jag kan inte snooza heller.
Skotta fram bilen måste jag också göra innan jag kan åka imorgon för vi har fått iaf lite snö :) HÄRLIGT!!
Det har varit mysigt när det har blåst och snöat, tända ljus, kura i soffan framför den varma kaminen och höra vinden utanför.

Kakan som ska ge större bröst

Förvånande ??  NÄÄ!!
Ta en kaka och få större bröst. Det hävdar i alla fall tillverkaren av "F-cup Cookies", som blivit en stor försäljningssuccé i Japan.
Kakorna finns i chokladsojamjölk och jordgubbssmak och innehåller 50 milligram av örten Pueraria Mirifica som enligt tillverkaren har bröstförstorande egenskaper. En till två kakor om dagen räcker för att få effekt, lovar tillverkaren.
F-kupa motsvarar ungefär en DD-kupa i europeisk storlek.
- Som namnet antyder kan F-cup Cookies hjälpa dig att få större bröst medan du kopplar av och njuter av en god lågkalorikaka, heter det på hemsidan.
Där säljs även andra produkter som innehåller örten, till exempel tuggummi, kräm och sprej.

Ett måste

Hittade en blogg som jag kommer att fortsätta läsa i kväll.
Tyskungen kallar han sig och han skriver på ett underhållande sätt, ni måste bara kolla in hans recensioner av olika bloggar bla Blondinbellas :)
Läs, le och njut av det begåvade språket.

Snart är det jul

Har läst lite bloggar idag och konstaterar att det inte är bara jag som inte har börjat köpa julklappar. Det är samma visa varje år!! Men de sista åren har tonåringarna fått pengar så kan dom köpa precis det dom vill ha och mycket billigare dessutom på mellandagsrean. Jag har sluppit springa i affärer och tänkt.. och dom har fått mer för pengarna :)
Men nu har dom blivit tillräckligt stora för att vilja ha paket igen :)  Så nu ska mamman försöka tänka till ordentligt och ut och trängas med alla andra igen. AAAHHH tycker inte om att springa i affärer, har nog kanske inte tillräckligt med kvinnliga hormoner eller vad vet jag!?

Jag kan inget annat säga än att jag verkligen ÄLSKAR JULEN, först till 1:a advent när stakarna ska fram och sen lite närmare jul när tomtarna ska fram...DET ÄR BARA SÅ MYSIGT.
Iår hoppas jag också på att min mamma, hennes man och hans son vill komma till oss, jag har nämligen inte firat många jular med henne trots mina 39 år på jorden. Hon har alltid bott så långt bort och eftersom mina barn har olika pappor så har jag måsta sett till att dom har kunnat träffa "alla" föräldrar om dom har velat det. Men som sagt iår hoppas jag hon kommer.

Försvunnen

<h3 class="post-title"> <a href="http://dillaan.blogspot.com/2008/11/frsvunnen.html">Försvunnen</a> </h3>   <p><a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/_aNo8pQSnwE8/SSlmOs15fTI/AAAAAAAABzw/qCGJCyYw5WA/s1600-h/19091_1197305628.jpg"><img style="margin: 0pt 10px 10px 0pt; float: left; cursor: pointer; width: 300px; height: 400px;" src="http://3.bp.blogspot.com/_aNo8pQSnwE8/SSlmOs15fTI/AAAAAAAABzw/qCGJCyYw5WA/s400/19091_1197305628.jpg" alt="" id="BLOGGER_PHOTO_ID_5271857241555303730" border="0" /></a>   <span style="font-size: x-large;">ALLA håll era ögon och öron öppna</span></p> <p>och kontakta <span style="font-family: sans-serif; font-size: small;">0</span><span style="font-family: sans-serif; font-size: small;">736363099 / 0736138840</span> om ni vet något</p> <p>eller har hört någonting från
</p><p><span style="font-size: large;"><b>JIMMY BÄCKMAN</b></span> de senaste två dygnen</p> <p>Han är försvunnen och rikskrim
kommer till hans hemstad <span style="font-size: medium;">Ludvika, DALARNA</span> idag för att söka efter honom</p>Vänligen sprid detta vidare

KUUL

100 st unika besökare...jätteroligt  :)

Smärta o kyla

Jag är inte bara öm efter min vurpa i onsdags. Jag har skitont!!
Inga frakturer men har jag otur så är det något sönderslitet i axeln, men det ska inte kollas förrens om 10 dagar då jag ska på återbesök till ortopeden. Fick värktabletter iallafall.

Vintern verkar ha tagit sitt grepp om Sverige. Visst tycker jag om snö, okey jag älskar snö men jag hatar kylan!! Jag har funderar ibland på vad jag tycker är värst, att vara kall eller varm.
Det har nog hänt att jag har sagt att det är bättre att frysa för då kan man klä på sig mer kläder, svettas man och är varm så kan bara klä av sig alla kläder men när man är naken så kan man ju inte kliva ur skinnet. Men hur som helst, är man varm och svettig så kan det väl vara obehagligt på
sitt vis MEN att vara kall och frysa göra ju riktigt förbannat ont!!!
Jag har iallafall kommit fram till att jag hatar att frysa!!
Hunden - den knäppa -  han skakar o fryser om det bara är några få plusgrader ute, men är det
- 20 så far han omkring och rullar i snön och har skitroligt, då fryser han inte... :) Witos älskar snö och det ska gärna vara mycket snö så han försvinner när han hoppar ner i dikena eller springer på åkrarna. När jag har åkt skidor med honom så springer han bredvid  i lössnön istället för det uppkörda spåret :)
Det snöar faktiskt nu och jag hoppas att det blir en riktigt vit fin vinter.

Otur när jag tänker eller inte tänker

Carro ringde till mig och det kan bli så konstigt ibland. Jag undrar varför mina hjärnceller inte kommer riktigt överrens!?

K: Hallo gumman
C: Hej varför svara du inte i telefonerna?
K: Jag har varit ute med huvudet........nä hunden menar jag!

Attans halka

Idag lyckades jag hålla mig på benen varje gång jag var ute med hunden, det är alltså skithalkigt.
Men sen skulle jag åka till Hofors och när jag är alldeles framför bilen så var det som nyspolad is !!
Jäklar va ont det gjorde när jag slog i backen, landande på axeln och höften så nu är man fin i regnbågens färger... Kommer väl att vara hur öm som helst imorgon antar jag.
Det är väl fulla väntrum på akuterna nu med alla trasiga ben och armar, usch o fy för att halka.

Läste kvällstidningen för en stunds sen och blir alldeles förundrad över Thomas Qvick. Även om
man är psykiskt sjuk så får jag inte i hop det ändå att man erkänner mord och så många till o med.
Nått måste han väl ha fått ut av det antar jag, men nu då! huxflux tar han tillbaka sina erkännanden. Hur vriden är karln!? Nu blir han väl friad om det blir resning i målen och det skulle inte förvåna mig om han får ett riktigt fett skadestånd....
Sverige i ett nötskal!!

Snygg va?

Avslutar ikväll med att visa kort från Hallowen-festen i år. Vi hade så jäkla kul, jag vann maskeraden och fick en flaska god likör :). Jag var Gene Simmon från Kiss och det var skitkul att fixa sminket och kläderna och jag tycker att det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Vad tycker ni?
Tillägg : det tog ungefär 2 timmar att måla ansiktet :)

Skön dag

Har inte gjort många knop idag och det har varit riktigt skönt.
Har tagit reda på lite tvätt, men sen har jag stickat och slötittat på tv. Det har varit riktigt skitväder här, först spöregnade det hela förmiddagen, slutade lagomt när jag kom in igen men då var både hunden och jag som dränkta sillar.
Så småningom började det snöa istället så nu ligger det faktiskt ett tunnt vitt täcke på backen och det är snorhalt!! Henrik åkte till jobbet för en stund sedan och jag hoppas han kom fram helskinnad. Det är tråkigt när han jobbar natt, fast jag oftast somnar före honom så saknar jag att höra  hans andetag och jag har så svårt att somna när han inte är hemma.

Min bror Kent som bor i London sen 6 år tillbaka har precis börjat blogga :) roligt ska det bli att läsa om hans dagar för ibland går det ett tag emellan vi patar på telefonen. Jag saknar honom! Det var lite ledsamt när han och Sophie åkte hem sist men jag får väl se till att åka till London så fort det bara går efter jul och nyår.

Tröjan

                                                                       Carros tröja

Vilken tur


Vilken tur!! Henrik fixade tillbaka röret till kaminen med hjälp av grannen idag.
Som tur var gick inget sönder när jag ställde till det igår, så nu sitter det där det ska...i hålet i taket!              

Carro och Tommy kom på besök mitt på dan och visade sin  nya bil.
Dom krockade med en lastbil för drygt 2 veckor sedan, dom klarade sig med mindre blessyrer TACK o LOV!! Skulle inte klara mig utan mina 2 underbara stora barn!!!
Iallafall så hittade de en ny bil så Tommy kan ta sig till och från jobbet och viktigt... att de kan komma hit ofta :)
Nu ska jag börja på en tröja åt Carro som hon vill ha och jag tycker att det är skitroligt att sticka.
Hoppas att det inte tar alltför lång tid.

Ett nytt inlägg på en gång

   Jag måste skr iva mer på en gång, för detta måste ha ett eget utrymme.

När jag kom hem från jobbet ikväll väntade en 3 rätters middag, tillagad av goa, underbara, älskade sonen!
På menyn stod:
Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Köttfärsbiffar, klyftpotatis, gräddsås med lök och sky
Dessert: Kladdkaka och grädde

Det enda som inte var hemlagat  var skagenröran och grädden.
Det var superbt!
Adam går restaurangskolan och det går så bra för honom, jag är sååå stolt över honom. Han har kämpat sig igenom högstadiet (han har dyslexi), skulle ha gått IV ett år men han är en av 10 st som fick hoppa på restaurang på en gång och läsa de ämnen som han fick IG i på sidan om samtidigt som gymnasieämnena.
Han gör det med bravur!!!! Han är en stjärna och kommer att förbli en stjärna :)</div>

AAARRGGH!!!!

Finner inga ord för hur jäkla rudis jag är!!!!
Skulle stoppa in ett vedträ i kaminen, öppnade luckan och släppte ner veden - so far so good - men den sista decimetern var aningens för tjock. Det tog stopp och naturligtvis kilade den fast av tyngden, jag fick inte upp den igen (för klen) så då tog jag som det STORA smartarslet jag är ett annat vedträ och knackade ner den. Kunde ju bara sluta på ett sätt.. röret på baksidan av kaminen hoppade av!!! Adam kom som ett skott och höll i röret med grillvantar och vi försökte tillsammans få tillbaka det, men icke...då lossnar det från väggen också!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu står röret fint placerat bakom kaminen och jag fick släcka elden med vatten..
Jag hade tänkt ringt till Henrik som jobbar och säga  - älskar dig och godnatt -  men samtalet lät ungefär så här:
 K: Hej
                           H: Hej hur är det?
                           K: Åt helvete!!
                           H: Varför då?
                           K: Det fastnade ett vedträ så jag knackade ner det med ett annat.
                           H: Jaha, med lite fördröjning
                           K: Öh.. så röret lossnade på baksidan, och nu har hela röret lossnat.
                           H: VA FAAN!!

Summan av det hela = Ingen av oss brände oss, Henrik blev inte vansinnig!, det är inte så rökigt inne, förhoppningsvis så är det inte så krångligt för Henrik att få tillbaka det förbannade röret..heller.

Annars hade jag tänkt berätta om en annan incident på jobbet idag.
En äldre dam satt vid ett bord, hade avslutat sin måltd och läste Aftonbladet i godan ro, rätt som det är springer kockan på bygget Kerstin förbi mig, säger  något som jag inte hör så jag trodde för en hundradels sekund att hon blivit knäpp. Sen ser jag att damen lagt sin tidning över ljuset på bordet så man kan säga att nyheterna i Aftonbladet idag var riktig heta. Tidningen brann!!
Kerstin gjorde en hjälteinsats så damen hann inte bränna sig och det blev inga materiella skador heller.
Ja vad säger man!?
Tur att dessa dagar inte blir så många på ett år......

God natt lilla Carro :) sov så gott

Äntligen snart slut

Den långa lördagen är snart slut!
Det är bara för att jag har jobbat i helgen som den här dagen har varit så lång. Jobbar imorgon också, men då stänger vi 18:00. Sen är jag ledig i 4 härliga dagar för att jobba fredag - söndag igen.
Men det är nästa vecka, först ska jag njuta av de lediga dagarna och se till att få så mycket som möjligt gjort här hemma.
Jag har fortfarande inte målat klart taklisterna till köket - shame om me - sen ligger det även på min lott att skrapa bort heltäckningsmattan i trappan!! Oo my..... det är inte roligt kan jag säga, måste också erkänna att jag har hållit på sen i somras och är inte klar ännu!!
Jaja snart snart.....kanske....

By the way så gick Scotts vidare i Dansbandskampen :)

Åh vilken låång lördag

Kom hem från jobbet för en tag sedan och möttes av min underbara sambo och en härlig värme i huset. En sån värme som bara kommer av att man eldar i kaminen :)
Henrik har invigt vedspisen i köket och kaminen i rummet som ska bli vardagsrum så småningom. Jag skrev för 1 år sedan att vi hade satt in kaminerna men vi har alltså inte förrens nu fått klart och godkänt av sotaren att det bara är att elda på. ÅHH härliga värme ... En fäll framför spisen kanske :)
Började jobba halv elva, men klockan hann bli halv 2 innan första gästerna behagade besöka restaurangen, baah vilka tråkiga timmar! Det kom några till innan buffen stängde men sen var det lugnare än vid en vindstilla sjö.. Visst finns det att göra men när det är så lugnt så kommer man av sig på nått vis. Jag tittar på det som ska göras men det stannar i princip med blickar! (hoppas inte chefen läser detta :) )  Jag lovar att göra masssssor imorgon.

Just nu sitter jag i sängen, har en kall cider (serverad av underbara sambon) på tv:n visas Dansbandskampen - ja, jag tittar på det programmet - det är 2 brudar som visst dom är duktiga att sjunga men deras scenshow..... nej jag skäms!!
Egentligen ska jag inte säga nått överhvudtaget eftersom för bara för en vecka sen så var jag bäst på scen :)
Min bror och hans flickvän var här och hälsade på från London och vi var på Bilagan i Gävle, "lite" på fyllan och med micken  hand.... Skrålade fram en förskräcklig version av ABBAS RING RING. Med handen på hjärtat så var det en verkligen förskräcklig version!!! Min älskade bror filmade framträdandet och visade gladeligen den på söndagen efter att  huvudvärken klingat av.
Bror Kent och flickvännen Sophie åkte hem i tisdags och det blev tomt. Dom är saknade!!!

HEJA SCOTTS  (dansbandskampen :)

Här igen för att stanna

Tillbaka efter snart ett år!!!
Inte för att jag inte har haft något att prata om utan det beror mer mer på att datorskrället vi hade inte ville vara med riktigt. Den blev för seg helt enkelt.
Nu sitter jag och knappar på en "nyinköpt" laptop, känns som riktig lyx :). Vi köpte Henriks brors lap, han fick en ny i födelsedagspresent så vi hade lite  tur :).

För att sammanställa året som gått väldigt kortfattat så får vi äntligen elda i våa fina vedspisar, jag har jobbat som lantbrevbärare i Storvik under sommaren, men nu är jag tillbaka på Medskogssjöns restaurang och camping YEAH!! Jag jobbade där förra året och nu är jag tillbaka som sagt. TRIVS SOM FISKEN I VATTNET :).

Nytt år...Nytt bloggförsök

<span style="font-style: italic;"><span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: arial;">Äntligen ....... För att börja där jag slutade skriva för snart ett år sen !!! så var sotaren hit och provtryckte skorstenen förra veckan och nu är det grönt att elda på :), sen återigen ett Äntligen för vi har en egen dator igen!!! Min gamla stationära existerar bara i små delar i diverse olika datorer runt om i kommunen, Henriks gamla laptop
</span></span></span>

J*%¤a skit !! IGEN

Sotaren har precis varit är och provtryckt skorstenen eller rättare sagt piporna till  den nya vedspisen i köket och den fina lilla kaminen i rummet. Men det var inte tätt.....
Nu måste vi slå upp ett hål i den  nyputsade och nymålade</span> väggen för att leta efter ett troligt kajbo och täta fogar.... Hoppas att det inte blir så kallt resten av vintern.
Det är liksom ingen ide att göra det nu eftersomvi håller på för fullt att rusta köket. Det får bli ett vårprojekt sa H och det har han rätt i.

Jag försöker tänka fram vad jag ska behöva ha med mig till Sundsvall imorgon, jag vet inte hur jag ska bo ännu men jag ska snart ringa och kolla upp det, hoppas det blir ett rum med badkar för det skulle vara så skönt o få krypa ner i ett varmt bad.....

SKIT

Vi har inget vatten i köket... det står en såå fin diskho i emalj men är inte inkopplad. Rörmokaren ska komma imorgon o det hoppas jag verkligen att han gör för det är lite besvärligt att diska i badrummet. Jag trodde väl aldrig att  jag skulle  "längta" efter att  få diska men men.
Köket är på väg att bli underbart fint, H är helt otroligt duktig på ... ja egentligen verkar det inte finnas nått som han inte är bra på LOVE HIM SOO MUCH!! han har ritat köket själv o snickrar o donar.

Av ren glädje ....

Skulle jag kunna springa på hörntänderna  resten av eftermiddagen :)
Men det är nog lika bra att låta bli eftersom jag  förhoppningsvis ska ha dom resten av mitt liv..
Varför? Jo jag har fått jobb!!!! Faktiskt så är det ordagrannt så också. Förra veckan blev jag upringt av ett tyskt företag som ska lansera sin produkt i Sverige och söker säljare, de hade sett mitt CV på ams.se och ringde och frågade om jag var intressserad av att komma på en informationsträff i Gävle ett par dagar senare. Jag tackade ja för det kunde ju vara intressant att höra vad det var för något.
På torsdagförmiddan fick jag ett sms att jag var välkommen på anställningsintervju!
Aahh då blev jag lite nervös...... Tjejen som jag fick träffa började med att säga : Nu har ju inte du sökt jobb hos oss utan vi har ju sökt dig..... Hur tufft lät ju inte det då!
Egot fick sig en liten smörjning haha.
Idag fick jag besked att jag var välkommen till Sundsvall på onsdag! på 3 dagars utbildning.
Det kännsså jäkla bra och då ska vi inte tala om lönen som INTE är provisionsbaserad utan en rejäl grundlön!!!
Sundsvall here I come!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0