Shit vad det kan komma fort

Usch hann få 3 timmars sömn innan det var dags att kasta sig ur sängen, ut med hunden o göra sig i ordning för möte med jobbet i Gävle kl 14........ Tungt blev det på em.
Ganska övertrött när jag kom hem. Slappade en stund sen drog jag in crosstrainern till tv:n o klev på :)
Ett inspelat "Hem till gården" (ja jag vet men jag gillar att titta på det) så då gick det fantastiskt bra, orkade  15 minuter haha. strålande resultat.
Men nu 3 timmar senare börjar jag få jävulskt ont i sidfileèrna o i min rooooooooooompa! Fy fasiken hoppas verkligen inte att det blir värre till imorgonbitti!! Ska ju på gymmet då :)
Nu blir det skönhets-sömn o jag hoppas på sol när jag vaknar.

Gonatt

Jag efter 15 minuter på "crossen"

Slöeri på karlar

Jaha Ricky Martin ärockså bög.....


Första dagen i mitt nya liv :)

Besök nr 1 på gymmet. Jobbigt men skönt o jag orkade mer än jag trodde o i vissa fall mindre. Men vad hade jag trott egentligen!? Jag har inte gjort ett skit på 2 år!!! Men nu ser jag bara framåt :) det kan bara bli bättre haha
Varannan dag på gymmet o varannan dag på "crossen" här hemma, skitbra kombination, styrka o kondis.
Det gäller bara att jag verkligen tar mig i kragen o gör det jag ska, jag är ju som sagt egentligen född slö, men jag får impulser...  Skämt å sido det är så skönt att vara i form o känna sig pigg o alert istället för trött  slö, det är ju i det läget jag är i nu tyvärr, förstår inte hur jag har kunnat missköta mig så hemskt.

Idag var Carro o jag o tittade på Moa igen :) slutade med ytterligare en vinst o med den så är hon klar till Falsterbo i sommar. GRATTIS GRATTIS <3
Håller alla tummar o tår då för det kan bli Globen i december.
Nä nu ska min ganska ömma kropp få lägga sig raklång i sängen o jag hoppas att det inte kommer att vara så mycket värre när jag vaknar i morn... men jag kan ju bara tänka mig hur det kommer att kännas...

Over and out

Mina händer luktar häst :)

Har varit o tittat på brorsdottern Moa som tävlade dressyr i dag. Hon är så duktig!
Slutade med seger förstås :) Håller tummarna för henne i morgon också för då betyder vinst kval till globrn.
Lillebror Kalle har varit i Eskilstuna o kört folkrace men har inte nått resultat därifrån men det gick säkert bra, racer-Kalle är duktig han också.
Det var så länge sen jag snusade på en häst... det luktar så gott........ nu luktar det häst av händerna o jag tror att jag ska strunta i att tvätta dom på en stund :)
Åh nu fy fan blir det en vända på "crossen" my new friend from Hell......

Inga ursäkter längre

Nu kan jag inte skylla på nått längre. Köpte en crosstrainer på blocket o den ska gå varm kan jag lova :)
Det är roligt att använda en sån o det är perfekt att ha en hemma, nu kan jag varva gymmet med konditionsträning utan att behöva åka nånstans. PERFEKT :)
Har bara testat den idag men imorn ska jag använda den ordentligt, men det blir väl några minuter o sen är jag helt dö..... har ju varken muskler eller kondis ju.
Men snart  :)


Nu jäklar

Blidde inget gym idag :( är alldeles för sliten, ja visst det låter som en jättedålig ursäkt!! Men det har inte blivit nått ändå även om jag har infunnit mig på gymmet. Nu blir det söndag istället :)
Men det blir träning iaf :) här hemma. Jag shoppade på blocket idag så nu har jag en egen cross trainer :)
Nu jäklar blir det "crossning" en trappa upp.


Tadaa

Åh jag vann dom på Tradera :)


FÖRVIRRAD

Har precis konstaterat att det ÄR idag det är våffeldagen :) vet inte hur jag fick till det att det skulle ha varit igår och att jag missade det.... hmm
Gav förvirringen ett ansikte tror jag.


Våffeldag

Missade att det var våffeldag i går.. synd för det är ju så gott med sylt o grädde till :) MUMS
Jag lever ju på nutrilett ... hm... har ätit ett mål mat om dan o bytt ut resten, skulle ju bli av med godissuget!!
Jag är så jäkla godissugen nu så jag skulle nog kunna gå ganska långt för att kunna köpa ett KILO minst.
I helgen ska det bli godis :) LÄNGTAR !!  Sover iaf mycket bättre nu när inte det skjutsas runt en massa socker i kroppen, det var det jag kände i senhöstas också när jag tog en 5-dagars kur. Trodde liksom inte riktigt att det skulle bli sån skillnad. Positivt iaf :).
Några tjejer på jobbet har varit o inspekterat det senast öppnade gymmet i S-viken, dom tyckte att det var fräscht o bra, så dit går färden på fredag em när jag vaknat, jobbar ju 2 nätter nu o jag är inte ett dugg motiverad att stressa dit i morn redan. Annat blir det när jag kommit igång då kan jag träna antingen före eller efter jobbet.
Ska bli så jäkla skönt att komma igång ordentligt igen. LÄNGTAR !!
Tjejklassikern here I come :)

Trevligt väder eller inte

Klockan är 05:45 o det blåser för jävligt ute brrrr o det är kallt :(
Om ungefär 1 ½ timme slutar jag o åker hem o kryper ner bredvid en varm sambo .. härligt..
Det är bra att vara jag idag som får sova istället för att behöva vara ute  hehe


ÅHHH VILL HA





TUR...

att den är så liten, annars skulle man ha blivit jätterädd!!


Jobbig dag

Har bara sovit 3 ½ timme.... efter nattskift på 10 ½ timme så är inte det mycket att hurra för, men vad gör man då!?
Det är hopplöst att sova ibland, det är bara att hasa upp, koka kaffe o NJUTA av SOLEN :) en stund istället. Sover några timmar till lite senare.
Inte så konstigt kanske heller att det är svårt att sova när jag vaknar av en sprängfylld blåsa ungefär 1 gång i timmen :( men det som dricks ska ju även ut. Började en Nutrilett-kur igår
så det tar ju en stund för kroppen att vänja sig. Det är riktigt gott, smakar inte alls som förr då det enbart var ... finner inga ord för hur smaken var.......... så finns det ju en hel del olika produkter att välja på. Finns ju fler smaker på vsnligs drycken, olika bars o sen soppor, nu har jag inte smakat på nån av sopporna men det ska bli.
Jag är så trött på fläsket jag bär omkring på

dels så är det snart  men sen ska jag även göra

i år. Puh svettigt men sant!! Har jag tränat nått ännu? NEJ!!

Det är så dags att verkligen ligga i så det finns inte. Det är 3 km simning o 10 mil på cykel som är först på tur.
Herr min skapare man kan ju fundera på vad denna ide kom ifrån, jag vet egentligen vems fel det är men ja kan inte lägga skulden på henne ( schh men det är min svägerska, "duktgumman"  :) har ju gjort en gång redan o är på gång med sin andra ) iaf så såddes det ett frö o det fick bli min sporre att börja sköta om mig igen.
vaknade upp en morgon med en massa  kilon som jag inte har en aning om ur dom hamnade här igen :)
Jaja det är bara att ta tag i saken, har kollar runt men det är ingen annan som har lust att göra det åt mig.....
Nä nu ska jag ut i solen en stund  :)

Må så gott


Vinst

Vann en auktion på Trader idag :) En Adidas :)




BLÄÄÄÄ

För vinterkräksjukan!!! Visste inte att man kunde bli så jäkla dålig, men fy vale.... fick inte ens behålla vatten.
Blåbärsoppa o vätskeersättning gjorde susen till slut iaf :).
Åh vad härligt det börjar bli utomhus :) solen skiner o värmer till o från, snön har sjunkit ihop minst en halv meter  JIPPIE. Det är faktiskt vår i luften nu o det känns så himla bra.

Måste försöka delge en rolig grej, tyvärr fick jag det inte på bild :( men den där hunden vi har som jag tror har en lättare utvecklingsstörning fick en skiva kassler häromdagen. Den var stekt men hade kallnat, med andra ord bara att äta. Men knäppgöken på 4 ben tittade först snett på kasslern, tog den sen försiktigt i munnen, hoppade i väg några steg o släppte den på golvet. Sen började dåren göra lekinviter..... o skällde.... tog den mellan framtänderna o slängde iväg den en bit för att återigen göra lekinviter! Den var nog fasiken inte riktigt död.... när hunden tills slut lyckats skrämt den stackars kasslerskivan ordentligt svaldes HEL. Jaja har man inget att göra så hittar man på :)
Nästa gång ska jag nog steka kasslern lite hårdare :)



Nu kaffe i solen :)

Ha det gott

Nostalgi

Roligt roligt :)
Pratade med min allra bästa vän från skol o tonårstiden på facebook idag. Det finns så mycket roligt att minnas så det finns ingen hejd tror jag :)
Det är bara det att hon har så mycket bättre minne än vad jag har så det var hon som stod för flashbackarna. Men herregud om man bara fick uppleva en kort stund av den gamla goda tiden.
Jag har haft en liten tid av nostalgi ändå nu o "kommer ihåg" en massa från det glada 80 - talet, jag har haft den turen o fått vara med då. Var ju tonåring o klev in i vuxenvärlden det årtiondet :) Jag tycker ärligt synd om alla som inte "fick" vara med så att säga.
Så kravlöst allt va, alla fräcka kläder i neonfärger, alla pumps  med höööga klackar i olika färger man hade, platssmycken i glada kulörer o för att inte prata om frisyrerna haha
I kväll ska jag lägga mig tidigt o minnas.... o somna med ett leende på läpparna.
Jag ska försöka komma ihåg "grodorna" hon gjorde så jag kan påminna henne nästa gång vi pratar, nu påminde hon mig om saker jag hade gjort :)
Men det är trevliga minnen inget jag ångrar, men det dyker kanske upp nått, vem vet ;)
Det kommer lite minnen i text så småningom.

Hasta la vista




HÄRLIGT

Det droppar från taken o solen värmer på kinderna :)
Det luktar till och med annorlunda. Det är ljust redan kl 6 på morgonen o det är INTE svinkallt längre :)

IDAG ÄR DET RIKTIGT BRA ATT VARA JAG  :)


Sånt man inte pratar om del 2

Återbesök på akuten i fredags resulterade i en inläggning. Tråkigt men det var väl det som behövdes för att få hjälp.
Jag fick komma in rätt snabbt o träffa läkaren men sen fick jag vänta en stund på att få komma till avdelningen, hoppade över frukosten innan jag åkte, tänkte ta en brunch på Mc Donalds :) på vägen hem. Tur i oturen kan man väl i efterhand säga eftersom man ska vara fastande när man ska opereras. Men gissa att jag var hungrig .....
Detta blev min lunch ..


Ur form kan man kanske säga.. ont o full i morfin ...



Efter operationen, halvborta men inge ont...



Och äntligen lördag o väntar på att få åka hem :)



Hoppas operationen hjälpte nu då så smärtan slipper komma tillbaka! Ett jäkla skitproblem!!!

Sånt man inte pratar om

En sån grej är hemorrojder. Jag brukar inte prata om mina iaf. Men nu har jag varit tvungen att söka vård och det har jag dragit på läääänge.
Har haft problem i några år med klåda som har varit mer eller mindre om man kan säga så men nu sen i helgen har jag verkligen haft ont. Jag kan inte ens sitta ordentligt utan får hänga på ena skinkan, dessutom gör det förbannat ont hela tiden både på insidan o utsidan. Har provat med det mesta man kan köpa receptfritt på apoteket men tji.. inget funkar snarare tvärs om, det blev värre med stolpiller.
Akut läge i går kväll o fick tid på familjeläkarjouren. Med röda kinder följde jag med den manlige! doktorn till undersökningsrummet, va fan det är ju inte den delen av kroppen man gärna visar upp.
Han tittade med en liten kamera o det kändes som om det var ett godståg som försökte köra in  FY FAN på ren svenska o efter kändes det som om jag hade en brinnande tändsticka i tarmen förrutom smärtan då.
Det hörs säkert hur jag riktigt tycker synd om mig själv :) Och det är precis det jag gör nu också faktiskt.
Hur som helst så skickade han mig vidare till akuten o på remissen sod det : 2 kraftigt irriterade hemorrojder kl 7 o 11 :) fin beskrivning haha, sen har jag en aktiv portvakt !? Portvakt för mig är definitivt ingen man har i stjärten iaf.
Jaja nu kan det bli en sån där bak  så inget mer med det.
Efter nästan 6 timmar i väntrummet fick jag träffa en doktor o jag såg fram mot att få hjälp med smärtan. Inget blev gjort men jag fick morfintabletter med hem o ska tillbaka p fredagfm för då finns det läkare som kan sånt sa hon, jag var inte döende så hon ville inte väcka den som sov o det förstår jag. Det var pinsamt nog ändå utan att behöva visa stjärten igen för en nyvaken läkare.
Tablettera jag fick är helt okey :) värsta smärtan försvinner o jag blir så där lagomt skön i kroppen o huvudet :) så nog står jag ut en dag till :)

Nog om pinsamheter för idag.
Ett råd till den som har problem med hemorrojder, gå till doktorn innan det blir så här för det är bland det värsta jag varit med om vad det gäller smärta. Det blir genast lite krångligare när dom sitter inuti tarmen också, lite krångligare att komma åt dom.

Nä nu har jag trökat klart om den region på kroppen som bara ska fungera o ALDRIG orsaka några problem!!




RSS 2.0