Nu blir det väntan igen då!!

Har precis sett Eclipse, den 3:e filmen i Twilightserien o den var så bra... Det som är jävligt är att det tar sin lilla tid innan den 4:e kommer. Man vill ju bara fortsätta se hur det går :)
Jo för sig har jag läst böckerna men det spelar ingen roll.


SOMMAR, SOMMAR o SOL

Fy fasen vilket underbart väder vi har :) måtte det bara få fortsätta så här. Har bara gått omkring o myst o svettas :)
men vad gör väl det när det är så UNDERBART!!
Midsommaren har kommit o gått i år igen o jag har varit ledig hela helgen WOAW.  Vi har åkt omkring o fikat o ätit o mått väldigt gott o några kilon till har det nog fastnat på den redan överjästa kroppen :( Måste ta mig i kragen för jag kommer inte i dom kläder jag vill ha ..... undras hmm .... jaha ja jag måste alltså ta tag i det hela själv... men åhhhhhhhhhh va drygt!!
Sambon pratade så stort i förra veckan att han minsann skulle börja springa för han ska vara med fotbollslaget efter sommaruppehållet o träna så flåset ska ligga på topp om ungefär en månad. Skitabra tyckte jag för då kunde han dra med mig så jag kommer igång igen, men oj han har inte tagit ett springsteg än! :)
Haha jag ska inte klanka på honom för jag är inge bättre själv !!
Mitt mål att göra tjejklassikern i år sprack pga hälsporren så jag måste lägga manken till o vara i form till snön kommer så jag kan börja åka skidor på en gång. Men det är ett tag kvar till snön hoppas jag :)


Helt såld....



Jag har varit o gosat o sniffat på valpar nu i kväll :) alldeles underbara 3 veckor gamla riesenvalpar...
Alldeles fullkomligt underbara små lakritstroll <3

Oj det kan bli långt mellan ibland

Så svårt det är att blogga konternuerligt ibland :) eller så har jag inget liv... inget att skriva om alltså :)
Jo det finns massor egentligen men jag är för slö för att logga in o skriva märekr jag... ops...
Sommaren har gjort sitt intåg i våra liv eller ja åtminstone i kalendern för riktigt varmt är det inte ännu. Vissa dagar så har det varit så men i det stora hela så njää väntar fortfarande på sommaren :)

RSS 2.0