Öh

Kolla in den här



Novemberkaktusen blommar nu! Betyder det att vi levr i en annan tidzon här i Hammarby!? Att vi ligger ca 5 månader efter  tiden...... o jag som längtar efter sommaren.......

Underbart

Satan vad underbart det har varit idag! Efter att ha jobbat hela helgen så var det extra skönt med slappa timmar på altanen i solens sken. Kaffekoppen laddad, grannen kom över o så en långpromenad med hundarna på em. Känns som en riktigt lyxig dag måste jag säga.
En sån där dag då det är riktigt bra att vara jag

Lite men ändå mycket

Jaha då var långledigheten slut för den här gången :(
Jobbhelg = 3 nätter. ) dygn har gått sen sista natten o som vanligt har det gått fort men men så är det.
Det har varit påsk, en lugn o skön sådan :) Hnerik o jag har varit upp till Hälsingland o hjälpt mamma att flytta lite grejjor o faktiskt så har det hunnits med lite här hemma också:)
Nu förväntar jag mig att det ska bli sol ihelgen eftersom jag måste sova halva dagarna, jag är ju inte hemma förrens runt 8 så det blir sena em innan det är dag att kliva upp o käka o så i väg igen.
Tirvs som fisken i vattenet på jobbet så jag klagar INTE :)
Nu ska jag spöa Henrik i Alfapet på nätet innan det är dags att slå huvudet i sänggaveln :)

Natti natti där ute

Annandag påsk

Vilken bra dag det har varit :)
Långpromenad i snöväder på fm o ja tycker det är skönt att vara ute när det snöar eller regnar. Huvudsaken är att det inte är kallt så jag slipper frysa, när det regnar så är det nästan bara jag o hunden ute o det är riktigt skönt :)
Vid lunch åkte vi till pappa för att äta påskmat JIHAA lax, sill, räkomelett, skinka o allt gott som man kan hitta på ett påskbord, så gott :) 
Magen full med mat o nästan i paltkoma bar det iväg hemåt, trodde jag skulle somna i fotöljen men piggnade till.
Drygot till hund jag har såg naturligtvis rådjur på grannens tomt nu på kvällningen o drog efter, han lyssnar inte ett skit när han har hunnit börja jaga. Han drog till skogs, han har gjort det 2 gånger tidigare o han kommer tillbaka när han tappar dom ur sikte men det är så tråkigt! Rådjuren har ingen chans på men risken är ju så stor för stora skador. Tänk om han om han inte skulle komma tillbaka utan ligga skada i skogen, vart ska man börja leta!? Nu kom han tillbaka efter 5 minuter som tur är o nu blir det hårdträning igen...
Har hunnit med ett pass på "crossen" så nu blir det dusch o sen Johan Falk på tv:n o har jag tur blir det kli på ryggen av bästaste sambon :))

Åh så bra det är att vara jag just nu !!

MUMS

NU BLIR DET PÅSKMAT HOS PAPPA


Shame om me....

Nu ska jag tala om nått som en del vet o andra inte!
Nyfiken nu eller!?
Jag har bytt gardiner idag.... ja vad var det med det då.... bara det att det var julgardinerna jag plockade ner .... ops......... men nu är det gjort  tadatada......

.

LJUVLIGT

Åh vilken härlig påskhelg det blev :)
Solen skiner o värmer så skönt... har längtat så efter att känna solen värma på kinderna <3.
Annars har det inte hänt mycket, är långledig så jag hoppas att solen visar sig varje dag.

Nu kaffe o en cigg i solen på altanen som jag nyss har skottat av.

Over and out

RSS 2.0