Om jag ändå kunde byta!

Adam stackarn har vrickat foten riktigt ordentligt. Inget brutet men det är fasiken värre om det har gått ett ligament eller liknande. Han har ordentligt ont o foten är inte vacker att skåda.
Jag skulle ge vad som helst för att kunna byta med honom, slippa se honom ha ont o rassla omkring på kryckor.
Maximal otur nu när sportlovet börjar nästa vecka!! Han skulle åka slalom i Romme bland annat.... nu blir det inga sånna aktiviteter så vi får väl gå på bio o hitta på nått. Blir lite som när han var liten igen :) när man var tvungen att roa dom små liven på loven. Nu får han dras med gamla mamma igen :))
Puss min lille son Älskar dig

Dig med Carro <3

Kan det vara våren ?!

Faktiskt så hörde jag en vårfågel idag :) Först föstod jag inte vad det var jag hörde, men sen log hela ansiktet av sig själv innan hjärnan hängde på :)
Är så sjukt trött på kyla nu, till viss del på snön också men är glad att vi äntligen fick en riktig vinter för en gångs skull.
Har haft min långledighet o skulle inte jobba förräns i morgon men det var kris på jobbet inatt så det blir till att börja ett skift tidigare. 2 nätter nu o sen semester lördag för det är då jag ska på hockey med vunna biljetter, det blir mingel, 3 rätters middag, match (Brynäs-Frölunda) sen ska vi väl fortsätta någonstans. Henrik får aggera chaufför på lördag men jag tror att han mer än gärna skulle byta med mig :) Puss älskling <3.
Nu ska jag sova en stund innan natten.

Over and out


Skrämmande

Egentligen finns det inte ord för vad jag tycke o känner just nu.
Läste i Aftonbladet att Carola är i Haiti o ska göra en filmsnutt om katastrofen, hon träffar även sitt fadderbarn där som hon uppenbarligen inte har en aning om vem han är.
Hur som helst så är barnen i stort behov av mat o kläder, men Carola hon ger sitt fadderbarn en flaska parfym o stoltserar med att det är en Hugo Boss o att den är köpt på flygplatsen i London!! Va fan!!
För 110 kr hade fadderbarnet kunnat gå i skolan i ett helt år!! Parfymen kostar (rek. pris i Sverige) 620 kr.
Jag skäms över att Carola är svensk.
Kommer ihåg att för flera år sedan hade hon o Runar en välgörenhetsmiddag för hemlösa på ett hotell i Stockholm, där serverades det kaviar o nå snittar! o alla hemlösa fick varsin present också, en cd-skiva. Carolas nya skiva fick dom.
Vad skulle dom spela den på?!
Det var en intervju med en av männen som var på middagen, han var verkligen tacksam men var väl inte så förtjust i maten som hade serverats, den var inte mättande. Sen tyckte han att skivan var fin men han visste inte hur han skulle göra för att kunna lyssna på den!!
Hur många hemlösa släpar omkring på en cd-spelare?! DA!!
Nä nu måste jag gå ut o skotta lite snö o göra av med lite agg.....

Over and out

Ännu mer snö!!

Det verkar som om vi ska få snö den här vintern så att vi tiger den närmsta 10 åren. Det verkar inte finnas nån hejd på hur mycket det ska komma ner. Men men det är en underbar vinter vi har haft, jag har inte sett så här mycket snö sen jag var liten tror jag.

Vi har varg på byn igen!!! Vill inte ha den här!! Den spetsera mitt i byn, mellan husen o på stora vägen och den verkar inte bry sig speciellt mycket i varken människor eller hundar.
Det är 2 år sen nu som Witos o jag stod öga mot öga med den, vi blev skitskraj både hunden o jag men vargen bara stirrade på oss o fortsatte sin sakta glid vidare. Det var bara 20 meter mellan oss!!!
Nu som sagt är den synlig igen o i går kväll ville inte Witos gå ut. Han brukar förlja med när jag går ut o röker o vanligtvis så springer han ut på gården i full fart men i går stod han kvar på trappen bredvid mig med svansen mellan benen o raggen rest o luktade ut i mörkret. Jag fick gå före ut på gården o då smög han efter mig, kissade i snövallen bedvid trappen o rusade upp på trappen igen o ville in. Konstigt beteende o jag vill inte tro att varguslingen går på vår tomt men det är nog bara att inse fakta.
Kommer inte att släppa ut Witos lös på tomten när det är mörkt iaf.

Snart är jag pigg igen


Nu har jag jobbat sista natten, sovit 3 timmar o varit till GGävle på em på personalmöte. Så nu är jag LEDIG!! i 9 dygn :).
Ska snart inta ryggläge o slå ihop mina 2 blå o kommer förhoppningsvis att vakna pigg o utvilad imorn :)
Solen har varit trevlig o visat sig i 2 dagar o jag hoppas verkligen att det kommer mer av den varan nu när jag är ledig.
NU ska jag sova
Nattinatti

Söndag igen

Ska veckorna fortsätta i denna fart så kommer jag att fylla 60 tidigare än jag hade tänkt. Fasen det går så jäkla fort.
Just nu är det ji o för sig bra att det går fort för solen har börjat värma o det droppar härligt från taket. Våren har åtminstone visat vad vi har att vänta :)

Melodifestivalen............. jag finner inga ord. Vad är det frågan om, denna veckan var nästan sämre än förra veckan. En eller par bidrag som var bra i båda omgångarna är ju sanslöst, det måste ju ha funnits hur många bidrag som helst som är bättre än de vi hitills har sett. Byt ut den där tråkiga Christer Björkman!! Skaplig dinosaurie SVT släpar omkring på :) In med nån yngre piggare förmåga, borde inte vara alltför svårt att hitta en sån.

Jobbnatt imorn, möte tisdagem men seeeeeeeen är jag leeeeeeeeedig :) Hoppas verkligen att solen fortsätter att visa sig så jag kan sätta mig på trappen med en koppa kaffe o njuta av den kommande våren.

Over and out

Mitt i natten

Vi har ätit gått o druckit lite vin o bara mått allmänt bra :)
Nu är kvällen snart slut, rättare sagt är den slut o natten har börjat. Jag gässpar så käken snart hoppar ur led, Carro nyser, Adam sover borta o Henrik plågar karaokeemaskinen på Granliden med sin bor o alla andra där :).
Witos är den enda i familjen som tycks ha vett göra kväller istället för att sitta uppe bara för att....
Sa göra ett försök o få JB i säng :) Henrik blir ju borta en stund till :)

Bilderna får tala för sig :)

Henrik har gjort Italienska Piroger o servera vitt vin till :)



Är jag trött eller är jag trött?!

Sista natten gjorde :) ledig helg nu daaa sååå sköönt.
Men jag är bra sliten, har  ett bra schema men veckan som varit är den jobbigaste. tur att det bara är var 6:e vecka.
Nu jobbar jag måndagnatt sen låååååååååååååångledig och det innebär hela 9 dygn.

Har precis tittat på Vinterspelen från Åre, skojtävling med Gunde Svan som programledare. Det var så sjukt roligt, jag skrattde så tårarna rann o fick ont i magen. Va härligt det är o skratta så där hejdlöst, det blir en skön känsla i kroppen efteråt. Jag kommer att somna gott i kväll, John Blund kan slänga sig i väggen i natten, kommer inte ens att höra honom om han skulle få för sig att komma förbi.



Bläää

Dras med en sjujäkla huvudvärk.... Inte roligt o definitivt inte bra när jag ska ut en natt till. Men det går, det brukar det göra.
Angående mitt tidigare inlägg om "handskakningen" så tog dom upp det på "Ekdal" på 4:an igår kväll. Jag blev så arg så jag knappt kunde titta. En finska som jobbar som jämstäldshetsombud menade att det var helt rätt att domstolen dömde till mannens fördel. Det var väl klart att man inte ska förtrycka en religion, sen var det en tjej med utländsk härkomst som tyckte att det är ju kvinnoförtryck att inte hälsa med att ta i hand med kvinnor.
Hon sa att nu har mannen en legal anledning att  se kvinnan som en lägre stående människa.
Jag håller fullkomligt med!! Vad är det för jävla idioti att få tycka att kvinnor är mindre värda!! Jag tycker att det handlar om respekt, det borde handla om respekt!! Den kvinnan han vägrade ta i hand var den som kanske skulle förse honom med inkomst! NU hade han inte tillräcklig kompetens för arbetet ändå tydligen men...
Ahrgggggggggg jag blir så jäkla arg .............


Religion eller inte?

Läste i Aftonbladet om en man som fick sin arbetslöshetsersättning indragen pga att han inte ville skaka hand med anledning av sin religion. Tänkte väl inte så mycket på det då men idag läser jag i samma tidning att det var en kvinnlig företagsledare som mannen vägrade ta i hand. Hade det varit lika om det varit en man?!
Jag är inte rasist men jag tycker nog ändå att man får ta seden dit man kommer, är vi i andra länder för att bo eller arbeta så får vi rätta in oss i ledet helt enkelt. Varför behöver man inte göra det i Sverige.
Visst självklart ska man ha rätt till sin religion o vi ska självklart ha yttrandesfrihet men jag kan iaf inte låta bli att fundera på om det hade varit annorlunda om det var en man som skulle tas i hand.
Jag har själv erfarenhet av en situation med en man av utländsk härkomst.
"Basade" över ett gäng anställda o en dag började en man (utländsk) arbeta hos oss, problemen började nästan omedelbart, han hade svårt att tills sig uppgifter han blev tilldelad o det berodde inte på språket.
En dag hittar jag mannen liggandes!  på golvet på kontoret o ifrågarsätter naturligtvis varför han inte utför sitt jobb.
Svaret kan inte bli tydligare : JAG TAR INTE ORDER AV EN TJEJ!

Ja vad säger man!?
Jag är inte rasist men jag funderar ändå på om man inte ska behöva ta sedan dit man kommer. I vårt land är det sagt att kvinnor o män ska behandlas lika. Varför gäller det inte alla "svenskar" då!?




Gäääsp

Somnade till slut i natt :) tack o lov. Sov som en stock sen så jag hörde inte ens när Henrik kom hem imorse.
Har jobbat em i dag, har en sån tur var 6:e vecka o nu har jag 2 nätter som följer sen LEDIG i helgen :)
Skööönt!!
I dag har det toksnöat igen!! Fattar inte hur mycket det kan komma ner egentligen, finns snart ingen plats att skuffa undan snön på. Det var riktigt tufft att köra till jobbet med toksnö o all snörök som blir, men kom helskinnad dit o dito hem. Slängde mig ur bilen o Henrik slängde sig in o drog tills sitt jobb, snacka om att träffas :) Jag sov när han kom hem, han sov när jag åkte o så möttes vi ute på vägen nu ikväll  KÄRLEK  *fniss*
Man hinner inte tröttna på varann iaf :)
Nu ska jag kvällsfika lite i onödan o sen hoppa i sängen o hoppas på att kunna somna ganska snart. Är såå tröött!!

Sov gott världen

John Blund kom aldrig

J''%##la skitskalle på ren svenska, han missade min adress helt o hållet i natt tror jag!!
Kan inte sova!!!
Ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Va hände?

För bara 20 minuter sen skrev jag förra inlägget om sol osv. men sen gick det jäkligt fort. Solen försvann, det mulande på o nu har det börjat SNÖA!
Jag hängde iaf inte med.

Att vara jag

Har nästan nyss vaknat efter jobbnatten, känner mig lite sliten men utvilad. Ute skiner solen o det kände s lagomt kallt (har ingen termometer).
Får ett mess från chefen att jag glömt att skicka in lönerapporten för januari :( men jag hinner ändå. TUR!
Sånt kan hända även den bästa haha
Ledig i natt o får lägga mig o sova i sängen ikväll SKÖNT.
Att vara jag idag känns riktigt hyggligt ändå :)

Söndagkväll

Jaha sista natten för helgen då. Lyckades sova till kl 16 idag :) hur skönt som helst med ca 8 timmars sammanhängande sömn. Oftast vaknar jag vid 11 - 12 o måste på toa o sen är det svårt att somna om, det får bli nån timme till på kvällningen, men det går det också.
Jag missade melodifestivalen igår kväll, okey jag såg kortrepricerna på låtarna men jag fastnade för Salem al Fakirs låt, den var riktigt bra :).
Nu på lördag ska jag ladda med lite godis o nå gott vin, Carro kommer hem så vi kan ha slagerkväll :).
Alla utom Adam tycker att det är roligt att titta på :)
Nä dags att dra då

Over and out

Sliten

Usch va sliten man blir om man inte sover tillräckligt innan skiftet :(
2 nätter kvar o det känns som hur länge som helst. Är så trött.

Här är 2 st som inte är det minsta trött iaf :)
Witos o sen mammas hund Chippen.



Snö, snö o mera snö

Det kommer bara mer o mer ... I senhöstas var det nån som sa att det kommer inte så mycket snö i vinter för det har kommit så mycket regn.
Enligt någon gammal sägen så ska det komma en ungefärlig mängd nederbörd under ett år fördelat i regn o snö, så därför skulle det inte bli så mycket snö denna vinter.
FEL FEL FEL
Det kom hur mycket regn som helst förra året o det har då fasen kommit lika mycket snö hitills o det bara fortsätter snöa.
Jag tycker att det är mysigt, ska det va vinter så ska det va snö. Tänk alla vintrar när jag var barn, det var alltid mycket snö o man hade hur kul som helst :).
Idag är det i princip bara dom ungar som håller på med någon vintersport som blir jublandes glad över all snö o kyla.
Nog om detta, nu ska det kämpas med snöspaden IGEN!

JAAA

Äntligen händer det nått på jobbfronten för Henrik :)
Sandvik ringde imorse o han har fått tillbaka jobbet !!!!! Han börjar på måndag igen.
Så skönt, nu har vi 2 riktiga inkomster igen o pengarna räcker till istället för att hela tiden behöva ta av bufferten som för övrigt inte skulle ha räckt mycket längre till.
Fy fabian va skönt.

Nu kan vi boka resan till Prag sista veckan i maj utan att behöva fundera på hur mycket jag har kunnat spara varje månad  (om det har funnits nå pengar att lägga undan) för att överhuvudtaget ha några fickpengar där. Resan har vi fått i julkklapp av Henriks pappa m fru, för ena lillebrorsan tar studenten den 29/5.
Vår i Prag låter väl inte alltför pjåkigt :) eller hur?!
Det ska bli ruggigt skönt att åka bort 1 vecka till sol, värme, god mat, pol på tomten, trevliga människor o alla mysiga pubar som finns där :)
Jag ska myyyyyysa hela veckan låååång!!


RSS 2.0